Maja Vandenhoeck

Maja Vandenhoeck

 

Dierenarts Maja Vandenhoeck studeerde in juli 2005 af aan de faculteit Diergeneeskunde in Gent.   Sinds april 2014 is Maja werkzaam in onze beide praktijken nl. DAC Kerberos (Leuven) en DAP Craynwinkel (Lubbeek).

Voordien heeft ze 8 jaar gewerkt in een groeiende, moderne praktijk te Eppegem, waar ze veel ervaring heeft opgedaan op verschillende vlakken. Om haar kennis te vergroten heeft ze door de jaren heen verschillende bijscholingen gevolgd in binnen en buitenland. Zo heeft ze zich oa. gespecialiseerd in de medische beeldvorming, meer bepaald de abdominale echografie.  Ze heeft ook een opleiding fysiotherapie en gynaecologie gevolgd.

Aangezien de minimaal invasieve chirurgie nu ook zijn intrede gemaakt heeft in de diergeneeskunde, kunnen we hier niet achterblijven en heeft ze samen met haar collega de nodige opleidingen gevolgd om u deze techniek in de toekomst aan te bieden.  Bij endoscopische operaties wordt er met behulp van een camera en fijne instrumenten geopereerd via 3 kleine incisies.  Hierdoor is er een vlotter herstel mogelijk.

 

Terug Contacteer ons